Terrazzo vloeren

Terrazzo-vloeren komen steeds meer in. Dat heeft te maken met de trends, met de duurzaamheid, maar ook met de uitstraling die een terrazzo-vloer met zich mee brengt.

Met een goed onderhoud blijft je terrazzo-vloer ook mooi en gaat het een leven mee, soms zelf meerdere levens. Terrazzo is een natuurproduct dat duurzaam is, slijtvast en naar eigen wens te maken is. Je kan jouw favoriete vloer laten maken van terrazzo. Er is namelijk de mogelijkheid om te kijken naar de verschillende kleuren en je kunt ook kiezen voor mooie patronen en motieven.

Steeds vaker komen wij ook de vraag tegen of de terrazzovloer ook geschikt is voor in de badkamer. En ja, dat is de terrazzovloer wel degelijk. Een badkamervloer van terrazzo heeft twee grote voordelen. Terrazzo is namelijk waterdicht, wat de kans op lekkages verminderd. En terrazzo is zelf met water niet glad! Hierdoor wordt de kans op uitglijden verkleind.

Daarbij geeft terrazzo uw badkamer ook een bijzonder mooie uitstraling.

Wij raden wel aan, wilt u terrazzo als vloer in uw badkamer, om dan te kiezen voor een geslepen terrazzo-vloer. Uw voer dan ook te voorzien van een sanitairplint die geleidelijk overloopt naar een afwerking op de wand. Zo kunt u de vloer makkelijk reinigen en is de vloer hygi├źnische schoon te houden.

Bent u ook gecharmeerd van een luxe uitstraling? En wilt u ook maar al te graag een terrazzo-vloer in uw woonkamer, badkamer, of door uw hele huis? Dat kan! U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen