Terrazzo tafelbladen

Het terrazzo tafelblad is een ware trend! Dat vinden wij niet gek, gezien de mogelijkheden en het comfort terrazzo u bied. Je ziet de terrazzo tafelbladen dan ook in verschillende uitvoeringen. De tafelbladen worden gebruikt voor binnen en voor buiten. Je kan kiezen voor een klassiek idee voor binnen, in de kleur die u prachtig vindt, of u kunt kiezen voor wat moderner, met een beetje een betonlook voor buiten.

De mogelijkheden zijn enorm! Van grote vlakken, naar kleine gekke hoekjes, van kleurtjes, naar motieven alles is mogelijk. De afwerking van het terrazzo tafelblad bepaald ook de dikte van het blad.

Daarbij is een terrazzo tafelblad perfect in onderhoud. Je kan deze namelijk heel gemakkelijk afnemen met een vochtige doek als er iets overheen gaat. Let wel op dat als u gaat werken met zuren of een krachtig schoonmaakmiddel dat u de toplaag kunt beschadigen. Mocht u toch knoeien, direct met een vochtige doek verwijderen, dan voorkomt u de helft. Onderhoud uw terrazzo-tafelblad ook met een speciale beschermlaag, waardoor de toplaag niet beschadigd en u lang van uw tafelblad kunt genieten.

U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen