terrazzo-vloer

Terrazzo restauratie en reparatie

Hoewel Terrazzo erg sterk en een duurzaam product is, kan het altijd voorkomen dat er in het terrazzo een scheurtje ontstaat. Zo kan het ook voorkomen dat er bijvoorbeeld een sanitairplint afbreekt. Of dat er doffe vlek ontstaat, door het morsen van een zuur. Dit komt echter sporadische voor. Vaak zien we dit soort ongemakken bij terrazzo dat al iets ouder is, of welke niet volgens de normen is onderhouden.

Mocht het gebeuren dat er in uw terrazzo een gaatje of scheurtje ontstaat, dan komen wij dit voor u restaureren. Het restaureren of repareren van terrazzo is niet zomaar te doen en is aan te raden om dit door een vakman te laten doen. Het terrazzo moet met speciaal gereedschap geslepen worden, zo worden er meerdere laagjes afgeslepen om de vloer weer mooi egaal en glad te krijgen. Een pas geslepen stoel kan een grijze waas geven. Dit komt over het algemeen vaker voor bij een donkere vloer, als de vloer regelmatig wordt schoongemaakt met de juiste schoonmaakmiddelen, trekt de grijze waas geleidelijk aan weg.

Natuurlijk zijn hier ook kosten aan verbonden. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van de kosten, is het voor ons belangrijk om zorgvuldig te weten wat de schade is. Het liefste maken wij dan met u een afspraak, zodat de vakman bij u langs kan komen om een inschatting van de kosten te maken.

Heeft u terrazzo dat moet worden gerestaureerd of moet worden gerepareerd, voor meer informatie neem contact met ons op via onze website van Artiflex Terrazzo