Terrazzo aanrechtbladen

Natuurlijk laten wij ons niet alleen maar verleiden tot het maken van Terrazzo-vloeren, maar hebben wij ons ook laten inspireren om prachtige terrazzo aanrechtbladen te maken. Dit komt ook mede door de mooi combinaties die je dan in keukens kan maken. Met Terrazzo kun je zowel klassieke- als moderne uitstralingen creëren. En hoe leuk is het dan om uw terrazzo-aanrechtblad te combineren met uw terrazzo vloer?

De terrazzo-aanrechtbladen kunnen variëren in dikte, van 3 centimeter tot ongeveer 8 centimeter breed. De breedtes verschillen door de verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een fijne, subtiele, stoere of robuuste uitvoering van uw terrazzo aanrechtblad.

Natuurlijk hebben Terrazzo aanrechtbladen een aantal voordelen, ze zijn waterdicht, ze zijn slijtvast, ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, er kunnen motieven of patronen in worden gelegd en u kunt uit verschillende toepassingen kiezen.

Doordat wij de aanrechtbladen met de hand maken kunnen wij ze in verschillende vormen leveren, tevens kunnen wij het terrazzo-aanrechtblad volledig naar uw wens maken, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en eventueel voor patronen of motieven kan kiezen. U kunt er zelfs voor kiezen om de kookvoorziening en de spoelbakken te laten verzinken in het aanrechtblad. Zo krijgt u altijd het aanrechtblad welke u wilt.

Terrazzo-aanrechtbladen zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. U heeft eigenlijk alleen maar water nodig en een zachte reiniger. Eens in de maand is het aan te raden om het aanrechtblad weer te behandelen met de speciale bescherming. Hierdoor zorgt u ervoor dat u nog lang plezier zult beleven van uw terrazzo aanrechtblad.

Voor meer informatie over terrazzo-aanrechtbladen kunt u altijd contact met ons opnemen. Bent u al overtuigd van onze expertise, vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.